prireditve te dni

jb bostjan at japet.si
Wed Oct 16 07:43:47 CEST 2002


Pozdrav!

Spostovani clani drustva Lugos, naj vas v imenu UO opozorim na prihajajoce prireditve. V oktobru nas caka InterInfos od 21-25, kjer se bo Lugos predstavil na stojnici in s predavanji, prodajali bomo cd-je svezih distribucij Linux-a, majcke  in tudi kaksna knjiga se bo nasla. :-) Oziroma bo za clane obcutno cenejsa. (Kakor je to ze v navadi.) Za InterInfos se drustvo priporoca za pomoc pri dezurstvu na stojnici. Dobrovoljci dobrodosli. Karta, hrana in brezalkoholna pijaca so zagotovljeni. Kdor misli, da bi lahko kaj povedal na temo uporabnih pisarniskih programov pod Linux-om naj to pove sedaj. V kolikor ga ni strah to povedat pred hordo ljudi naj poslje email precedniku, ki ga bo vsekakor vesel. Skratka, ljudje delite svoje znanje z drugimi, saj so tudi vam pomagali. ;-) Tako ali drugace. :-)
V prvem tednu decembra (5.-6.12.02) drustvo Lugos pripravlja prireditev ABORT 2K2, ki bo ze sesta prireditev po vrsti. Abort 2k2 je zamisljen, kot izobrazevalna in tekmovalna prireditev, ki je posvecena multimediji v Linux-u. V prvem delu se bodo odvijala predavanja in namestitvene delavnice, kjer se bodo udelezenci naucili namestiti programe in orodja, ter  osnov dela z njimi, v drugem delu pa bodo na tekmovanju prakticno preizkusili svoje znanje, spretnost in domisljijo. Najbolje ocenjenim s strani komisije in obcinstva bodo podeljene prakticne nagrade. V spremljevalnem programu se bo lahko videlo posnetke s predavanj in razlicnih Lugosovih prireditev, igralo se bo razlicne druzabne igre, itd... Kdor bi rad pomagal pri organizaciji, ima kaksno idejo, kdor kaj zanimivega pocne in bi to rad pokazal tudi drugim, je zelo dobrodosel. 
Tole je tudi zadnji poziv za prijavo projektov v naslednjem letu pri katerih bi organizatorji radi pomoc in sodelovanje Lugosa. Prijava mora vsebovati termin, kraj, kaj se bo dogajalo, oceno stroskov itd... Skratka, cimbolj podrobno razclenitev. Zakaj ze sedaj prijava projektov? Zaradi razpisov, iskanja sponzorjev, koordiniranja prireditev in kar je se prakticnih razlogov. :-)
Bodi za danes dovolj. 
lp,
Bostjan Janezic
clan UO  




More information about the lugos-org mailing list