[ LUGOS ] Fwd: Pomembne informacije v zvezi z letnico 2000

Marko Cuk cuk na cuk.nu
Sob Okt 16 21:32:03 CEST 1999


Je, mene.
Samo ne vem, kje so dobili naslov. Morda sem se kdaj vpisal kje. Verjetno je zadeva potegnjena iz Techneta.

Cuk


Rok Papez wrote:

> Zivjo!
>
> Ali je tudi koga drugega Microsoft napadel na podoben, nezazeljen in nasilen
> nacin spamanja ?
>
> ----------  Forwarded Message  ----------
> Subject: Pomembne informacije v zvezi z letnico 2000
> Date: Fri, 15 Oct 1999 16:22:22 -0700
> From: "Microsoft" <Microsoft_015667 na newswire.microsoft.com>
>
> Spoštovana Microsoftova stranka:
>
> Leto 2000 je vedno bližje in z nekaj preprostimi koraki lahko svojo strojno opremo, programsko opremo in podatke pripravite na novo stoletje. V Microsoftu se trudimo, da bi vam bile vse informacije, potrebne za gladek prehod, vedno na voljo.
>
> Da bi vas lahko sproti obveščali o novostih, smo postavili spletno mesto, ki ga lahko obiščete kadar koli. Obiščite http://www.microsoft.com/slovenija/year2K, kjer so vse informacije o letnici 2000 in o posodobitvah programske opreme MicrosoftR. Če boste namreč želeli, da bodo nekateri Microsoftovi izdelki pravilno delovali tudi po letu 2000, jih boste morali posodobiti s programsko opremo, pripravljeno za letnico 2000.  Priporočamo vam, da namestite posodobitve programske opreme, tako da boste še naprej uporabljali računalnik brez težav. Dostop do našega spletnega mesta kot tudi posodobitve programske opreme, ki jih potrebujete, so brezplačni (plačilo je potrebno le za čas vzpostavljene povezave).
>
> Zahvaljujemo se vam, ker uporabljate Microsoftove izdelke. &copy;e naprej bomo z veseljem pripravljali za vas take izdelke, ki bodo zadovoljevali vse vaše računalniške potrebe.
>
> Lep pozdrav,
>
> Skupine za razvoj Microsoftovih izdelkov
>
> C1999 Microsoft Corporation. Vse pravice pridržane.
> Microsoft je registrirana blagovna znamka družbe Microsoft Corporation v ZDA in/ali drugih državah.
>
> Pomembno obvestilo za stranke: to sporočilo smo poslali, da bi vse Microsoftove stranke seznanili s kritičnimi informacijami v zvezi z letnico 2000 in našimi izdelki.  Če ste naročeni na glasila microsoft.com, jih boste še vedno dobivali. Če niste naročeni na glasila in ste tudi izrazili željo, da ne želite dobivati nobene e-pošte, ne skrbite, saj takšna pomembna obvestila, kot je to, pošiljamo redko in še to samo kot storitev za stranke.  Sent to: rok.papez na kiss.uni-lj.si
> -------------------------------------------------------
>
> --
> best regards,
> Rok Papez.




Dodatne informacije o seznamu Starilist