[LUGOS] Vabilo na Linux Day - Trst 26. novembra 2005

Dean Zobec dezobec at tin.it
Tue Nov 22 23:03:14 CET 2005


V SOBOTO  Vas vljudno vabimo na 5. Linux Day v Trstu:

Dne 26. Novembra se bo po vsej Italiji odvijal Linux Day, najodmevnejši italijanski dogodek posvečen GNU/Linuxu in prostemu programju. Prirejen bo istočasno v več kot 100 italijanskih mestih; program ni enak za vse, vsak krajevni organizator lahko na svoj način prispeva k skupnemu projektu: širjenju uporabe prostega programja in še posebej GNU/Linuxa.

Tržaško društvo uporabnikov GNU/Linuxa se udeležuje teh prireditev že od vsega začetka, od prve prireditve leta 2000, in letos smo pripravili nekaj čisto novega: novo skupino predavanj samo v angleščini. Ponavadi smo pripravili 2-3 skupine predavanj, eno za začetnike in druge, ki so obravnavale bolj napredne tematike (lahko najdete material prejšnjih prireditev na naši spletni strani). Letos bomo organizirali LinuxDay v strukturah Mednarodne Višje Šole za Napredno Izobraževanje SISSA/ISAS, Scuola Internazionale Superiore di Studi Avanzati/ International School for Advanced Studies, ki je kot prva italijanska univerza nudila pripravo za post-univerzitetne diplome (PhD) in je eden najbolj znanih raziskovalnih centrov v Evropi in v svetu.

Glavna spletna stran prireditve LinuxDay, v Italijanščini in Angleščini, s podrobnimi informacijami o programu in lokaciji je sledeča:
http://trieste.linux.it/it/node/59

Vstop je prost in brezplačen, vendar, iz logističnih razlogov je zaželena prijava na naši spletni strani:
http://trieste.linux.it/node/54


Program prireditve:
http://trieste.linux.it/it/node/65

V primeru da potrebujete podrobnejše informacije nam lahko pišete na naslov info na trieste.linux.it
ali nas obiščite na irc kanalu #lugtrieste (strežnik irc.freenode.net).

Pričakujemo Vas!

Lep pozdrav,

Dean Zobec
LUG Trst




More information about the lugos-list mailing list